Looweg 25
7135JH
HARREVELD
tel. 0544-375114

Alle omstandigheden zijn gereed voor een mooie maar koude voetbaldag, materiaalman Dirk Bokkers (bekend van DirkieFM) loopt zijn laatste rondje over het veld en weet: "Alles is geregeld". Een kwartiertje vertraagt: om 14:15 uur klonk het startsignaal.

Onze mannen van HMC’17 begonnen zwak en zonder beleving aan de wedstrijd, er kwam weinig dreiging van de thuisploeg in Harreveld, de eerste helft was er slechts één kans: middenvelder Thijs Henassen schoot een lepe bal van circa 30 meter die net over het doel ging, het voorbereidende werk kwam van ‘collega-middenvelder’ Stan Wopereis. Al met al een zwak begin, het hoogtepunt van de eerste helft kwam van onze pupillen van de week: Tess en Romee die een keurige combinatie afrondde met een hard schot.

In de rust gaf coach Alexander Esseling de donderspeech die de thuisploeg verdiende. Zo kwamen de heren een stuk scherper uit de kleedkamer en kreeg het via onder andere Niek ten Have een aantal kansen. Medio 80e minuut scoorde Niek ten Have uit een ‘uit het boekje’ steekpass van Thijs Henassen. De scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren na een ‘merkwaardige’ constatering van de grensrechter van Bredevoort 1. Dit tot frustratie en ongeloof van aanwezig publiek. 89e minuut kreeg HMC’17 een corner waaruit Nick Spekschoor knap binnen kopte, hier kon de grensrechter in kwestie niets aan vlaggen. Eindstand 1-0.

De overwinning werd door het team nog eens goed geëvalueerd onder toeziend oog van meesteranalist Menno Waenink. Volgende week staat directe concurrent ZZC’20 1 op het programma, de beleving zal moeten groeien bij het Harrevelds-Marienveldse team. De messen worden geslepen: tot zondag!

Verslagen van de pupillen van de week:

Mijn naam is romée ik kom uit Marienvelde en ik ben 10 jaar ik voetbal ook bij HMC en ik speel bij onder de 11. Eerst gingen we alles bespreken en toen mochten Tess en ik de aftrap nemen en we hadden ze allebei gescoort en toen begon de wedstrijd het was een spannende maar leuke wedstrijd we hadden 1-0 gewonnen
Groetjes romée

Mijn naam is tess ik kom uit marienvelde en ik ben 10 jaar oud ik voetbal bij HMC onder 11. Eerst ales bespreken en daar nu deden we warming-up en we mochten de af trap nemen en toen hat ik de penoltie had ik gescort toen begon de wedstrijd toen werd het spannenden leuke wedstrijden toen hadden ze in de laatste munuten 1-0 gemaakt