Platvoetsdijk 8
7271NG
BORCULO
tel. 0545-274280

Vandaag traden de heren van HMC '17 aan in de uitwedstrijd bij DEO uit Borculo. HMC '17 moest winnen om nog mee te kunnen doen om het kampioenschap.

De wedstrijd begon rommelig. Desondanks wist HMC '17 na zes minuten al op voorsprong te komen. Na een goede actie van Niek ten Have op de rechterflank kwam de bal bij Jetze Wiegerinck terecht. Hij legde de bal keurig terug op Stan Wopereis, die de bal meesterlijk in de hoek plaatste. 0-1 voor HMC'17.

Na dit doelpunt was het spel zeer slordig van beide zijden. HMC '17 had veelal de bal, maar creëerde weinig, op enkele kopkansen na. Daarentegen was DEO dreigend in de omschakeling, doordat HMC '17 de restverdediging niet altijd goed op orde had. Dit leidde zelfs tot een bal op de lat. Na deze kans kon Siemen de bal van de lijn halen, waarmee hij de gelijkmaker kon voorkomen.

Na 40 minuten laste de scheidsrechter een drinkpauze in en in het restant van de eerste helft werden geen kansen meer gecreëerd.

De tweede helft was niet veel anders dan de eerste helft. Het spel was matig en het niveau dat tegen SVBV gehaald werd was ver te zoeken. Wederom werden aan beide zijden weinig kansen gecreëerd. Met de invalbeurt van Bart Bokkers wist het team van Alexander Esseling meer voor het doel van DEO te komen. Echter bleven echt grote kansen echt uit. DEO begon naarmate de wedstrijd vorderde meer lange ballen te spelen. HMC '17 liet daarentegen zien dat het team achterin goed in de lucht is, waardoor DEO niet echt hele grote kansen creëerde. Na 2 minuten blessuretijd vond de scheidsrechter het genoeg geweest, waardoor HMC '17 nog steeds in de race is voor het kampioenschap.

Komende woensdag speelt HMC '17 een midweekse uitwedstrijd tegen MEC om 20:00. De thuiswedstrijd heeft HMC '17 verloren, waardoor het team komende woensdag iets goed te maken heeft. Wij willen onze supporters wederom bedanken voor hun opkomst en we hopen iedereen de komende wedstrijd weer te zien.