Datum

27 september 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

Om 14.00 ging de wedstrijd MEC tegen HMC’17 van start. De eerste competitie wedstrijd van 2020/2021 kon gelukkig weer van start nadat het voetbal er lang uit lag door corona.

HMC'17 ging gelijk goed van start, in de 4e minuut kopte Niek ten Have de eerste al binnen. HMC’17 begon sterk aan de wedstrijd en hield dit vast, waardoor ze in de 21e minuut ook de 0-2 wisten te maken. Wederom was het Niek ten Have die de bal erin kopte op aangeven van Jeroen Kampshof. Na de 0-2 begon het elftal van HMC’17 wat onrustig te voetballen, waardoor MEC er weer in begon te geloven.

Na de rust kwam MEC fris uit de startblokken en maakten ze na 4 minuten spelen de 1-2. Deze goal bracht de spanning terug in de wedstrijd. MEC kreeg nog een aantal goede kansen, maar door goed keeperswerk van Remco Bokkers bleef HMC'17 de voorsprong behouden. HMC'17 bleef druk zetten en kon uiteindelijk in de 76e minuut de 1-3 maken. Dit maal was het Davey Wopereis die de bal in het netje wist te schieten op aangeven van wederom Jeroen Kampshof.  In het laatste kwartier gaf HMC'17 amper kansen weg en konden ze in de blessuretijd de 1-4 maken. Willem Tankink maakte de laatste goal van de wedstrijd op aangeven van Tim Leemreize.

De wedstrijd eindigde in een 1-4 overwinning  voor HMC'17, die daardoor goed beginnen aan de competitie. Volgende week spelen ze thuis tegen Ulftse Boys.