Looweg 25
7135JH
HARREVELD
tel. 0544-375114

Na de 8-1 nederlaag vorige week tegen AD stond zondag 31 oktober in het teken van een revanche. De mannen van trainer Roberto Tuinstra kregen de opdracht mee om de 3 punten in Harreveld te houden.

HMC'17 kwam goed uit de startblokken en dit resulteerde gelijk in enkele kansen. Bij 1 van de deze kansen kwam Luuk Vossers door op rechts en legde de bal op de 16 meter lijn waar Jasper Giesen helemaal vrij stond. Hij twijfelde niet en schoot de bal buiten het bereik van de keeper in het net. 1-0. Na de verdiende voorsprong ging HMC'17 door met aanvallen om de 2-0 op het scorebord te krijgen. Dit resulteerde in een identieke kans wederom voor Jasper maar in dit geval wist hij de keeper niet te passeren. 10 minuten voor rust kreeg Jetze Wiegerinck een goede kop kans, helaas ging deze net over. Op slag van rust was er nog een onverwachte kans, Jasper probeerde links de bal voor te zetten maar deze belandde pardoes in het doelmond waar de keeper ternauwernood redding kon brengen. De scheids floot voor rust, HMC'17 ging met een 1-0 voorsprong de rust in.

De 2e helft begon erg rommelig van beide kanten. Keijenborg probeerde meer druk naar voren te zetten. Maar onder andere het middenveld bestaande uit Tom Tankink, Luuk Vossers en Stan Wopereis stond solide. Na 60 minuten ontstond er een grote kans voor HMC'17. Niek ten Have kwam goed door op links en legde de bal perfect neer voor Jasper wie zijn 2e van de middag dacht te maken. Tot ieder zijn verbazing stak de grensrechter de vlag omhoog voor buitenspel. Na dit discutabele afgekeurde doelpunt kreeg Keijenborg meer grip op de wedstrijd. HMC'17 kon er alleen via de counter er uit komen. Uit deze counters kreeg onder andere Jetze en Dave die 1 op 1 door konden op de keeper. Helaas voor HMC gingen deze ballen er niet in.

HMC'17 kreeg rond de 80e minuut de deksel op de neus, de bal werd niet goed weggewerkt en dit resulteerde in 1-1. Tot overmaat van ramp werd het in de 90e minuut ook nog 1-2 voor Keijenborg. Al met al een zure nederlaag voor HMC'17. Volgende week wacht het duel in Mariënvelde tegen Kilder. Hopelijk onder toezicht van de vele supporters wie vandaag weer in grote getalen aanwezig waren. Bedankt hiervoor.

Verslag pupil van de week:
Hallo ik ben Jurre. Ik ben 10 jaar en ik voetbal bij HMC'17 onder 12. Voor de wedstrijd mocht ik mee warmlopen en ik mocht een balletje trappen met de mankepoten en toen heb ik gescoord en heb de 1-0 gemaakt. En ik vond het een leuke wedstrijd. En ze hebben slecht gespeeld en de kanzen niet afgemaakt. En na de wedstrijd een lekkere cassis met doritos gehad.