SJO HMC ’17 JO9-1 – Dinxperlo JO9-1

09-09-2017

Het weer werkte niet erg mee. Het kwam op sommige momenten met bakken uit de lucht. Maar natuurlijk gaan de meeste wedstrijden wel door. Zo ook de wedstrijd van de JO9-1. Dit team trapte om 09:30 af. Het begon aardig goed. Ze konden elkaar vinden en er werd op sommige momenten goed rond getikt. Uiteindelijk zag Joep een kans om te schieten en dat pakte goed uit ook! 1-0 HMC. Na die goal werd het rommeliger en kwam Dinxperlo ook meer aan het voetballen. Er werd minder goed druk gezet en kreeg Dinxperlo ook een paar kansen. Toch ging bij sommige de knop nog even om en wisten ze dat er nog een paar goaltjes bij moeten komen. Zo stuurden ze Joep weer op pad en hij wist wat hij moest doen. Scoren!! En dat deed hij. 2-0 HMC. Na de 2-0 werd er steeds slechter gevoetbald. Tijd voor rust dus. Met 2-0 gingen de boys de rust in. Met goede moed gingen de jongens het veld weer op. Deze keer was het de aftrap voor Dinxperlo. Dinxperlo kwam sterk uit de kleedkamer waar de jongens van HMC erg van schrokken. Het kostte te veel tijd om iedereen op de goede plek te zetten waardoor Dinxperlo veel ruimte kreeg om te schieten. 2-1 Dinxperlo. Na de aftrap jaagt Dinxperlo goed door en komt aan de bal. Bij HMC is het erg rommelig en laat daardoor Dinxperlo hun zijn eigen spel spelen. Door veel fouten van HMC komt Dinxperlo nog een keer aan het scoren. Zo is het 2-2 en blijft het een spannende wedstrijd. De tweede helft van HMC is erg slordig. Er wordt amper tot niet overgespeeld en niet goed druk gezet. Dinxperlo profiteert hiervan en maakt de 2-3. HMC beseft zich dat ze achter staan en zetten alles op alles om het tot een gelijk spel te brengen. Ze worden wakker en er worden meer kansen gecreëerd. Paar keer de lat en de paal maar een goal komt er nog niet van. In de laatste minuut scoort Kylian vanaf de zijlijn. Helaas telt deze niet.

HMC verliest in de beker tegen Dinxperlo. Maar ook dat hoort erbij. Snel trainen en dingen verbeteren zodat het volgende week weer beter gaat. Kom op Boyzz!
Geen wedstrijdverslagen gevonden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!