Datum

7 oktober 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

14.30 werd er vandaag afgetrapt door Jo17-1 van HMC’17 die het in eigen huis opnam tegen Grol Jo17-2. Er werd in de bekerwedstrijd uit bij Grol werd er al 4-4 gespeeld voorafgaand aan dit duel. In dit competitie duel werd er een wedstrijd met veel strijd en spanning verwacht. Dit gebeurde na 7 minuten kwam Hmc’17 op voorsprong door een steekbal van Tim Leemreize die Jetze Wiegerinck wegstuurde en de bal voor het goal kon klaarleggen volgend was de 1-0 voorsprong binnen geschoten door Luuk Vosserss. Na deze dreun voor het elftal van Grol kwam het echter sterker terug maar Hmc’17 bleef sterk verdedigen en gaf niks weg zo werd een tegendoelpunt voorkomen. Na rust bleef het erg lang onrustig in het veld er veranderde niks aan de score. Totdat het elftal van Hmc’17 een vrije trap kreeg in de 80e minuut van de wedstrijd rond de middellijn deze vrije trap werd genomen door Thijs Koelewijn die de bal voor de voeten van Jetze Wiegerinck neerlegde en zo wist hij de bal in het doel te werken. Dit veranderde de stand naar 2-0 en dit bleef ook de eindstand. 1-0 (Luuk Vossers) (Jetze Wiegerinck) 2-0 (Jetze Wiegerinck) (Thijs Koelewijn) Man of the match: Maik Weustenenk