Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Clubnieuws Senioren

Nieuw trainingsschema!

12 april 17:30  Zie de afbeelding voor het nieuwe trainingsschema met aangepaste tijden.meer »


Roberto Tuinstra nieuwe hoofdtrainer HMC’17

23 maart 21:15  Roberto Tuinstra (47) wordt met ingang van aankomend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van HMC’17. meer »


Corona update: maart 2021

2 maart 18:30  Een korte update over de huidige stand van het voetbal binnen HMC'17.meer »


Vacature: Hoofdtrainer SSA HMC’17

2 februari 9:15  Voetbalvereniging SSA HMC’17 is een samenwerkingsverband tussen de voetbalverenigingen uit de dorpen Harreveld en Mariënvelde. Er wordt op beide locaties getraind en wedstrijden gespeeld. De club is in 2017 begonnen met het samenvoegen van de twee jeugdafdelingen. Vanaf het seizoen 2019-2020 is er ook een samenwerking bij de senioren. Het vlaggenschip van de vereniging voetbalt in de 4e klasse van het zondagvoetbal. Voor HMC’17 zijn we voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een Hoofdtrainer voor de 1e selectie.meer »


Jorrit Bomers stopt einde seizoen bij HMC’17

25 januari 12:45  Jorrit Bomers heeft besloten om na één jaar KSH (één van de moederverenigingen van SSA HMC’17) en twee jaar HMC’17 aan het eind van dit seizoen te stoppen. Jorrit is momenteel dus bezig aan het derde jaar met een groot deel van de selectie. Jorrit zal herinnerd worden als de eerste trainer van de SSA HMC’17, in het eerste seizoen stonden de mannen van de oefenmeester op de vierde plaats toen de competitie voor de eerste keer stil werd gelegd vanwege de Corona pandemie. Het tweede seizoen werden de eerste drie wedstrijden winnend afgesloten, toen opnieuw de competitie stil gelegd werd. Al met al een mooie prestatie van Jorrit en zijn team. We willen Jorrit bedanken voor de inzet de afgelopen jaren en hopen dat de competitie nog hervat gaat worden zodat er nog een passend einde kan komen aan de prettige samenwerking met Jorrit.


Uitstel van de jaarlijkse flessenactie wegens corona

29 december 9:30  Beste spelers, leiders, trainers en vrijwilligers, In verband met de huidige coronamaatregelen wordt onze jaarlijkse flessenactie verschoven naar een later moment in dit seizoen. Als we de exacte datum weten, laten we dit natuurlijk direct weten. We wensen iedereen alvast een gezond en sportief 2021. De Jeugdcommissiemeer »


Corona Update

14 oktober 22:45  Spelers/leiders/trainers en alle anderen die zich bij HMC’17 betrokken voelen; Gisterenavond tijdens de persconferentie werd duidelijk dat ook het amateurvoetbal voor de senioren voorlopig weer stil wordt gelegd. Gelukkig kunnen jongeren, onder de 18 jaar, nog wel doortrainen maar helaas mogen er geen wedstrijden tegen andere clubs meer worden gespeeld. De jeugdcommissie heeft een aantal regels opgesteld zodat het voor een ieder duidelijk is: De trainingen worden verzorgd op de gebruikelijke tijdstippen Een ieder komt aangekleed naar de training en moet na afloop thuis douchen ( zowel de kleedkamers, de kantine en de BMV zijn gesloten). Ouders die hun kinderen komen brengen, zetten de kinderen af bij het hek bij de Boog. Zij mogen het complex niet betreden. Na afloop van de training wachten de ouders buiten het complex op hun kinderen. De kinderen kunnen bij het hek bij de Boog weer opgehaald worden. De volwassenen op en rond het complex houden de 1,5 meter afstand in acht. De trainingen op donderdag van Remco gaan gewoon door. Ook hier gelden de bovenstaande regels. In de herfstvakantie laat de trainer aan de jeugdspelers weten of de trainingen door gaan. Zowel de jeugdcommissie als het bestuur van HMC’17 houden de ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten en zullen zo nodig via de gebruikelijke kanalen alle betrokkenen van HMC’17 van nieuwe ontwikkelingen op de hoogte stellen. Wanneer er geen trainingen zijn zal en mag er geen gebruik gemaakt worden van de sportvelden op beide locaties. Voor nu, Blijf allemaal gezond en hopelijk kunnen wij over een aantal weken het sein weer op groen zetten. Jeugdcommissie en bestuur HMC’17


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!