Waalderweg 7
7263RX
MARIENVELDE
tel. 0544-842268

Na de 2-1 winst in Harreveld tegen directe concurrent V.V. Etten, stond zondag 't Peeske op het programma in Mariënvelde.

HMC probeerde 't Peeske wat onder druk te zetten, maar dit werd niet goed gedaan en dit resulteerde in ruimte voor 't Peeske om te voetballen. 't Peeske hanteerde vooral de lange bal en probeerde op deze manier de bal in de 16 meter van HMC in te krijgen. HMC wist een aantal ballen weg te werken, maar liet door slordigheden een speler van 't Peeske helemaal vrij staan. Na een voorzet wist deze speler van 't Peeske de bal vrij in te koppen, 0-1. 't Peeske wist uiteindelijk de score te verdubbelen naar 0-2 wanneer een speler van 't Peeske een goede actie maakte aan de rechterkant en een voorzet gaf. Opnieuw lette HMC niet op en liet de opgekomen laatste man van 't Peeske helemaal vrij. Deze kon hem dan ook vrij inkoppen.

HMC kwam fris uit de startblokken de 2e helft. De mannen van trainer Roberto Tuinstra begonnen goed aan de 2e helft. Echter vergaten ze zichzelf te belonen na enkele kansen. Van onder andere Sander Kolkman die 1 op 1 met de keeper miste. Doordat HMC wat probeerde te creëren kwamen er wel meer ruimtes voor 't Peeske. En dit was net waar 't Peeske het beste in was, de bal proberen achter de achterste linie te leggen en zo op snelheid er proberen uit te komen.

De mannen van HMC waren na 30 minuten het betere spel te laten zien in de tweede helft wat vermoeiend en 't Peeske bestrafte dit gelijk. Rond de 85e minuut schoot 't Peeske de 3-0 erin en enkele minuten later ook de 4-0. De mannen van HMC hebben het geprobeerd maar het zat er simpelweg gewoon niet in.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Keijenburgse Boys op het programma.

Verslag pupillen van de week:

Hallo, ik ben Milan en speel in onder 11 en ben 11 jaar oud.

Het was heel leuk maar helaas niet gewonnen. Gelukkig mocht ik mee doen met de warming-up en bij de bespreking van de wedstrijd zijn. We kregen nog was lekkers en een bal natijd.

Ik ben Daan, ik ben 10 jaar en speel in JO-11.

Ik mocht bij de wedstrijd bespreking zijn en ik mocht de aftrap nemen met Milan en ik scoorde maar de wedstrijd heeft HMC 17 niet gewonnen. Ze hebben met 0-4 verloren ik vond het wel super leuk.